Eind mei verwachten we niet één kindje, maar twee! Nee, we verwachten geen tweeling. Precies op mijn uitgerekende datum verschijnt ons nieuwste boek! Het Voedzaam & Snel saladeboek, met 50 gezonde salades voor thuis, op het werk of onderweg.

Lunchen met een salade is lekker en gezond!

Een salade eten als lunch is lekker en gezond. Een lichaam dat voorzien wordt van alle vitaminen en mineralen, gezonde vetten, voldoende vezels, eiwitten en complexe koolhydraten kan alle processen optimaal laten verlopen. En dat zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Zo heb je voldoende energie om ook ’s avonds na een drukke dag nog een wandeling te maken of te sporten. Combineer dit met een goede nachtrust, niet te veel stress en je voelt je fitter dan ooit!

Hoe neem je een salade mee naar je werk, een picknick of dagje weg?

Er zijn veel saladerecepten te vinden, maar welke zijn handig om in een lunchtrommel mee te nemen? Vult dat dan wel goed genoeg? En kost de bereiding niet te veel tijd? In dit boek laten we zien wat je thuis kunt voorbereiden, hoe je je lunchtrommel inricht en wat je op locatie nog moet doen om je salade klaar te maken. Uiteraard zijn alle saladerecepten niet alleen heel lekker en voedzaam, maar ook snel.  Alle 50 recepten zijn door Sven gefotografeerd in de lunchtrommel én op een bord. Zo kun je precies zien hoe wij dat doen. Daarnaast geven we tips hoe je je salade kunt meenemen met een dagje uit of naar een picknick.

Je kunt ons nieuwste boek nu al reserveren!

Voedzaam en snel saladeboek