BekendmakingSteeds meer mensen vragen ons: komt er ook een boek met meer recepten dan alleen groene smoothies? We hebben SUPER leuk nieuws: JA! Na het Groene Smoothie Boek, waar er inmiddels 15.000 van zijn verkocht, zijn we druk bezig met schrijven, koken, proeven en fotograferen voor ons nieuwe boek. Het boek richt zich vooral op een gezond lichaam en de balans tussen voeding, beweging en ontspanning. Uiteraard komen er heel veel lekkere, makkelijke en vooral gezonde recepten in. Om gezond te kunnen leven heb je geen bijzondere producten nodig. We laten je op een makkelijke en toepasbare manier zien hoe je er voor kunt zorgen dat je nog lekkerder in je vel gaat zitten.

De titel van het boek wordt:

“Gezond leven doe je zo!”

De titel kun je op twee manieren lezen en dat vinden we super leuk:
1- dat gezond leven helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.
2- dat je met onze tips over voeding, beweging en ontspanning en de gezonde recepten gezonder kunt leven.

Inclusief de 10 lekkerste recepten van de website:

Naast onze ideeën en tips voor een gezond leven, duiken we de keuken in voor de fijnste recepten, die makkelijk, snel, lekker en natuurlijk gezond zijn. En we maken een selectie van de beste recepten die we de afgelopen 2 jaar gemaakt hebben (tips? mail naar info@voedzaamensnel.nl). ‘Gezond leven doe je zo!’ ligt begin juli in de boekwinkels en wordt net als Het Groene Smoothie Boek uitgegeven door Kosmos uitgevers. We kunnen niet wachten! Natuurlijk blijven we online ook elke week weer lekkere recepten en leuke berichtjes delen, zoals jullie van ons gewend zijn :-)

Wat kunnen we nog meer vertellen

‘Gezond leven doe je zo!’ krijgt een mooie hardcover en wordt 288 pagina’s dik. Er komen 100 makkelijke, lekkere en gezonde recepten in. Ons boek ligt vanaf juli in de boekwinkels en is dan ook te koop via Bol.com. Zodra je het boek kunt reserveren, laten we dat natuurlijk weten! Hoe de omslag van het boek eruit gaat zien houden we nog even als verrassing.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en hoor het direct als ons nieuwe boek ‘Gezond leven doe je zo!’ te reserveren is:
[wysija_form id=”6″]

Volg ons ook op Instagram!