Wil je ook meer variatie voor je lunch? Om het je lekker makkelijk te maken hebben we een hele leuke weggeefactie! Naast ons saladeboek bomvol lekkere saladerecepten krijg je er een mooie olijfolie en heerlijke azijn bij van Oil & Vinegar. Ze vormen de basis van bijna elke dressing uit ons boek, zo kan je direct van start. In ons boek vind je 50 simpele saladerecepten die we speciaal ontwikkeld hebben voor iedereen die graag eens wat anders wil lunchen dan brood.

Wat kun je winnen?

– Het Voedzaam & Snel saladeboek

Ons vierde boek alweer, zit boordevol inspiratie voor makkelijke, gezonde salades voor thuis, op het werk en onderweg. Simpele en gezonde recepten met ingrediënten uit alle seizoenen en geschikt als lunch, maaltijdsalade of bij een picknick. Makkelijk te bereiden en mee te nemen! Met de praktische recepten en handige tips willen we jou helpen om op een eenvoudige manier gevarieerd te lunchen.

– Exclusieve olijfolie en azijn van Oil & Vinegar

Oil & Vinegar is de absolute autoriteit op het gebied van olijfolie en azijn. Niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Het Nederlandse bedrijf dat in 1999 opgericht werd heeft eigen gaarden, ontwikkelt eigen blends en eigen recepturen. Oil & Vinegar heeft nu meer dan 100 winkels over heel de wereld. Hier vind je naast een uniek assortiment olijfolie en azijn, diverse lokale schatten uit de mediterrane streek. Alles op ambachtelijke wijze gemaakt met pure ingrediënten en aandacht. De lekkerste producten met de mooiste verhalen, van pasta’s tot sauzen, kruiden en zoetigheden. Alles voor food lovers om cadeau te geven of om samen van te genieten. Kijk voor meer informatie op: www.oilvinegar.com

Wat moet je er voor doen?

Maak de onderstaande zin af in een reactie onder dit artikel:

Gezond eten vind ik belangrijk omdat …

We zijn benieuwd waarom jullie gezond eten belangrijk vinden. Laat het ons weten in een reactie en maak kans op een van de vijf pakketten.

Op een rijtje:

  • Wij geven 5 maal een saladeboek weg met een fles olijfolie en azijn
  • Maak de zin af en plaats deze als reactie onder dit artikel
  • Reageren kan tot uiterlijk 08-02-2018
  • De winnaars worden door ons gekozen en bekendgemaakt op 09-02-2018
  • De pakketten worden binnen 5 werkdagen aan de winnaars verstuurd