Wat hebben we een hoop goede inzendingen van jullie ontvangen! Het was een plezier om al jullie leuke motivaties te lezen. En het was des te moeilijker om een keuze te maken. Maar het is ons gelukt! De 3 groene smoothiepakketten t.w.v. 220,- bestaande uit een Magimix blender, Het Groene Smoothie Boek, 2 smoothieglazen en 100 dikke vrolijke rietjes gaan naar:

Nanda de Bruin & Lennart Schrama uit Malawi. Naast het goede antwoord stuurden ze ons een mooi gedicht over hun ontwikkelingswerk in Malawi. Top! Het pakket sturen we naar jullie ouders op, zodat ze het in januari mee kunnen nemen naar Malawi :-)

Erik de Jong uit Bathmen wil het smoothiepakket winnen voor zijn vrouw, en dat is je gelukt! Dat jullie maar vele lekkere en gezonde groene smoothies kunnen gaan maken voor jullie jonge gezin!

En ook Anouk Geerts uit Tilburg wint het groene smoothiepakket! Ze stuurde ons een mooi verhaal over hoe het is gelukt om veel af te vallen. Super knap! We hopen dat je ook in 2015 veel inspiratie blijft halen uit onze recepten.

We wensen jullie heel veel plezier met dit prachtige pakket en natuurlijk een smoothierijk 2015. Proost, op jullie gezondheid!

Het groene smoothiepakket is mede mogelijk gemaakt door Magimix. 

Niet gewonnen? in 2015 gaan we ook weer mooie winacties organiseren om onze volgers te verwennen. Blijf op de hoogte van nieuwe leuke acties via onze nieuwsbrief en volg ons natuurlijk op Facebook en Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
[wysija_form id=”3″]