Hoi allemaal, de aankomende periode zullen we minder actief zijn op Voedzaam & Snel. We kunnen ons er moeilijk toe zetten.

Een aantal weken geleden hebben we jullie verteld dat Jennifer zwanger was van ons dochtertje Noa. We zijn er met de medische 20 weken echo achtergekomen dat ze een ernstige aangeboren hartafwijking had. Afgelopen week hebben we het zwaarste besluit uit ons leven moeten nemen. We hebben er voor gekozen de zwangerschap af te breken omdat we haar uit liefde en als verantwoordelijke ouders niet het leven wilden geven dat haar te wachten stond. Op 1 april 2016 om 05:38 is Jennifer bevallen van Noa Joy. Ze woog 475 gram.

Hoewel het een verschrikkelijk besluit is zijn we ook blij dat we de keus hadden. We hebben haar hierdoor veel leed kunnen besparen.

We vonden het lastig om dit met jullie te delen, normaalgesproken delen we niet zo veel uit ons privé-leven en willen we jullie vooral voorzien van onze gezonde recepten. Omdat ik ook erg trots had verteld dat ik vader zou worden, wilde ik ook graag delen dat het allemaal anders is afgelopen.