Leuk, lekker, fris, fruitig, verrassend en gezond. En dat met slechts drie ingrediënten. Frambozenwater met munt is mijn favoriete zomerdrankje. Twee mooie smaken die perfect combineren. Leuk voor op een verjaardag of gewoon voor als de zon schijnt. 

Het was nog een hele uitdaging om de frambozen zo op de foto te krijgen. Maar dat maakt het resultaat wel extra leuk. Na veel gepuzzel met flitsers en reflectoren is het gelukt. Nog een beetje Photoshoppen en het perfecte zomerse plaatje is een feit.

Infused water

Zo wordt dit ook wel genoemd. Wij zijn alleen niet zo hip en noemen het daarom gewoon frambozenwater met munt. Want meer is het niet. Lekker is het wel en een goed alternatief voor frisdrank. Het enige wat ik eigenlijk drink is water en zo af en toe een thee. In het weekend soms een wijntje. Water gaat mij eigenlijk nooit vervelen, maar soms is het wel leuk om daar wat extra’s mee te doen. Smaakmakers in de vorm van fruit er aan toevoegen is de beste oplossing. Naast de licht zoete smaak dat het fruit afgeeft tijdens het drinken, kun je daarna het fruit lekker opeten. Frambozen zitten vol met vitamines en vezels.

Frambozenwater met munt

Fris en zomers drankje van frambozen en munt
10 min
10 min
Toevoegen aan 'Mijn Recepten'
Dit recept is voor: 1 porties

Dit heb je nodig

  • Water
  • Frambozen
  • Verse munt

Zo maak je het

  • Vul een glas met water
  • Doe de frambozen en de munt er in
  • plaats in de koelkast voor 10 minuten
Print dit recept
Recept: Drinken
Keuken: Hollands
Porties: 1
Door: Sven