YES, ons nieuwste kookboek ligt eind augustus in de winkels! Je kunt ‘m al reserveren via deze link en dan heb jij hem als een van de eersten in huis. 50x avondeten zonder vlees is de titel van ons 6e kookboek en wat is ie mooi geworden!

In deze opvolger van bestseller 50x lunchen zonder brood vind je 50 makkelijke, lekkere en gezonde hoofdgerechten zonder vlees of vis, die binnen 30 minuten op tafel staan. Van volkoren plaatpizza met groene asperges, gestoomde groenten met paprikadressing en kokossoep met vegetarische kipstukjes tot buddha bowl. Met voor de hand liggende ingrediënten, die gewoon verkrijgbaar zijn bij de lokale supermarkt. Voor mensen met een druk leven, een gezin, duo of solo; vaker vegetarisch eten is voor iedereen een goed idee!

Reserveer jouw exemplaar van 50x avondeten zonder vlees

Waarom een boek met recepten zonder vlees?

Bewust eten speelt een steeds grotere rol in ons leven. De afgelopen jaren zijn wij beetje bij beetje steeds iets minder vlees gaan eten. Maar we zijn geen fulltime vegetariërs. Op onze website vind je dan ook recepten met vlees. Maar als we kiezen voor vlees, dan kiezen we voor vlees van goede kwaliteit.

We hebben ontdekt dat vegetarisch eten al lang niet meer in de geitenwollensokkenhoek thuishoort. Maar we merken ook dat niet iedereen het even makkelijk vindt om een lekker vegetarisch gerecht op tafel te zetten. De tijd dat je in een restaurant slechts één vegetarisch recept op de kaart vond, is in de meeste restaurants gelukkig voorbij. Maar thúís lekker vegetarisch koken is voor veel mensen nog een uitdaging.

Ben jij ook zo iemand die graag minder vlees wil eten, maar niet goed weet wat je dan moet maken? Dan is dit het perfecte handboek voor jou.

Ons 6e kookboek

50x avondeten zonder vlees, is alweer ons 6e kookboek! Tijdens het maken van dit boek zaten we een tijd in lockdown, waardoor het bedenken, maken en fotograferen van de recepten iets langer in beslag nam dan gepland. We hadden er namelijk op kookdagen ineens een kleine assistent van 4 jaar oud bij. En hoewel dat zeker niet altijd handig was, was het wel gezellig.

onze assistent
Ella helpt met boodschappen doen

Ik weet nog goed dat we aan het eind van een kookdag, ontdekten dat we rond het verschijnen van dit boek een gezinslid rijker zouden zijn! Inmiddels is Ella grote zus geworden, haar kleine broertje Otis is een ontzettend tevreden baby. Hij heeft vast genoten van de lekkere recepten toen hij in mijn buik zat :-)

Pregnancy announcement

Hoogzwanger legden we hier de hand aan het laatste recept voor ons kookboek 50x avondeten zonder vlees. Tijd voor een klein feestje!

het laatste recept voor ons boek

We zijn benieuwd wat jullie van ons nieuwe boek vinden! Als je hem nu bestelt heb jij hem als een van de eersten in huis. 50x avondeten zonder vlees verschijnt eind augustus.

Klik hier en bestel ons nieuwste kookboek