Uitgekeken op die eeuwige boterham tijdens de lunch? Of wil je meer groenten eten op een dag? Met dit boek maak je in slechts 10 minuten een lekkere lunch zonder brood! De verse en kleurrijke salades zijn ideaal voor thuis, onderweg en op kantoor. De 50 recepten zijn simpel en verrassend en zitten boordevol gezonde ingrediënten. Zo wordt lunchen behalve lekker, ook gezond!

Voedzaam en Snel saladeboek is vernieuwd!

Dezelfde binnenkant, met een gloednieuwe buitenkant. Het Voedzaam & Snel saladeboek is in een nieuw, fris jasje gestoken. We vinden het superleuk dat dit boek met 50 heerlijke saladerecepten, extra in de picture wordt gezet. De nieuwe titel is: 50x lunchen zonder brood. Vanaf dinsdag 28 mei is ie leverbaar bij Bol.com.

In het boek vind je 50 gezonde, lekkere en simpele saladerecepten voor thuis, op het werk of onderweg. Ze bieden een goede afwisseling voor de boterham en zijn eenvoudig om te maken. Lekker praktisch dus!

Bestel ’50x lunchen zonder brood’

omslag 50x lunchen zonder brood
50x lunchen zonder brood

Lunchen zonder brood was nog nooit zó makkelijk

50x lunchen zonder brood

Waarom brood vervangen door een salade?

Als we elke dag of zelfs tweemaal per dag brood eten, staat dit variatie in de weg. Dit maakt het brood zelf niet ongezond. Maar het zorgt er wel voor dat we andere belangrijke voedingsstoffen niet of te weinig binnenkrijgen.

Als we een aantal keer per week de broodmaaltijd tijdens de lunch vervangen door een goedgevulde salade, is de variatie aan verschillende vitaminen en mineralen, vetten, eiwitten en vezels een stuk groter. Zo krijg je alle belangrijke voedingsstoffen binnen en zorg je beter voor je lichaam.

Een salade maken en meenemen is super easy met ons boek. We hebben de recepten in 2-stappen geschreven. Je leest wat je thuis moet voorbereiden (zo min mogelijk!) en wat je mee moet nemen om de salade op locatie te kunnen maken.

Laten we met elkaar gevarieerd lunchen normaal maken!

Bestel ons nieuwe boek ’50x lunchen zonder brood’, hier.