We hebben weer heel wat leuke foto’s ontvangen van recepten die jullie hebben gemaakt. Blijf vooral opsturen want we vinden het super leuk om te zien hoe onze recepten worden bereid en we vinden het erg leuk om te horen hoe het heeft gesmaakt!

foto's-van-bezoekers-april-2013

Op onze koolhydraatarme paasstol kregen we heel veel leuke reacties. Het heet dan wel een paasstol, maar hij is zo lekker dat je hem gerust ook kan maken als het geen Pasen is! Jaqueline stuurde deze foto op van haar paasstol:

Paasstol-door-Jaqueline

Jaqueline stuurde ook een foto van haar zelf gemaakte koolhydraatarme broodje hamburger en ei-bacon muffins.

koolhydraatarme-hamburger-door-Jaqueline

ei-bacon-muffins-door-Jaqueline

Sylvia maakte een foto van haar paasstol voordat ie in de oven ging:

paasstol-door-Sylvia

Brigitte Godu stuurde deze foto in van haar amandelbrood. Een echte aanrader, zei ze!

Amandelbrood-door-Brigitte-Godu

Iljo maakte de gevulde paprika met gehakt, feta en gember, maar verving de feta door Philadelphia. Het eindresultaat was waanzinnig lekker, liet hij weten. Dat gaan we ook eens uitproberen! Zoals je op de foto kunt zien, maakte hij er ook een lekkere salade bij:

gevulde-paprika-door-Iljo

Van Denise kregen we een foto opgestuurd van haar havermoutkoekjes met banaan. Ze vindt ze makkelijk, super snel en heerlijk. En ze zien er ook nog eens super lekker uit!

havermout-banaankoekjes-door-Denise

We kregen ook twee foto’s van Yvonne uit Dubai! Ze liet weten in vier verschillende winkels gezocht te hebben naar amandelmeel om de broccoli taart van amandeldeeg te kunnen maken. Het resultaat ziet er goed uit! Ze deed er ook nog wat champignons op.

Broccoli-taart-door-Yvonne

Yvonne waagde zich ook aan de gezonde pannenkoeken van amandelmeel en dat was best een uitdaging, zo hoorden we van meer mensen. Ga je de pannenkoeken ook maken? Gebruik dan echt een klein pannetje, dan moet het lukken bij je tweede poging (want de eerste pannenkoek mislukt bijna altijd ;-)).

gezonde-pannenkoeken-door-Yvonne

Barbara maakte twee salades: de avocadosalade met sinaasappel en tomaat  en de gegrilde aubergine salade met komkommer en tomaat. Het ziet er super lekker uit!

avocado-sinaasappelsalade-door-barbara

aubergine-salade-door-Barbara

Heb je ook een recept van onze site gemaakt en vind je het leuk om die te delen? Stuur je foto dan naar ons op en je ziet hem binnenkort terug op Voedzaam en Snel.

Weet je zelf een lekker recept? Stuur het recept naar ons op en we zullen het zelf bereiden en op onze website plaatsen.
Net zoals met de heerlijke zuurkoolschotel van Barbara, daar hebben we van gesmuld!