Dit recept van bietensalade met spinazie en geitenkaas is heerlijk en heel erg snel klaar. Het zit vol met vitaminen door de spinazie en bietjes. De kaas en spek zorgen ervoor dat het goed vult. Als maaltijdsalade is het voldoende voor Ć©Ć©n persoon, als bijgerecht of voorgerecht kun je er makkelijk met zijnĀ tweeĆ«nĀ van eten.

Bietensalade met spinazie en geitenkaas

15 min
15 min
Toevoegen aan 'Mijn Recepten'
Dit recept is voor: 2 porties

Dit heb je nodig

  • 2 rode bieten - voorgekookt
  • 1 handje Spinazie
  • 50 gr Geitenkaas - zachte
  • 2 plakjes Ontbijtspek
  • 1/2 Bosui
  • Peper
  • 1 el Olijfolie

Zo maak je het

  • Was de spinazie en leg de blaadjes op een bord
  • Bak de plakjes spek knapperig
  • Snijd de bieten in dunnen plakken
  • Snijd de bosui in ringetjes
  • Leg de plakken biet op de spinazie
  • Verkruimel daar de geitenkaas over
  • Snijd de gebakken spek in stukjes en strooi samen met de bosui over de salade
  • Besprenkel met wat olie en voeg wat peper toe
Print dit recept
Recept: Salade
Keuken: Hollands
Porties: 2
Door: Jennifer