Onze nieuwe keuken, ta ta tadaaaaa eindelijk staat hij er. ’s Morgens vroeg reden de monteurs van Tieleman Keukens onze straat in met een aanhanger vol kasten, planken, lades, keukenapparatuur en een giga-aanrechtblad. Het wachten werd deze dag goed beloond. Ein-de-lijk was het dan zover: de keuken kon geplaatst worden. Wat hebben we hier naar uitgekeken!

In onze nieuwe vlog kun je super snel zien hoe onze keuken vakkundig wordt gemonteerd. De fotocamera stond twee dagen lang op statief en maakte elke minuut een foto. Het resultaat is een time-lapse video waarin de keuken in no-time wordt opgebouwd. Uiteraard zie je aan het einde van de video het eindresultaat.

Alles is super strak en netjes gemonteerd. ’s Avonds kunnen we het bijna niet geloven. Dat we nu zo’n bizarre ruime keuken hebben die helemaal naar ons zin is. Een droomkeuken, met een droomuitzicht. De verbouwing is nog niet helemaal klaar, er moeten nog wat dingen gebeuren. Maar het koken kan vanaf nu gewoon weer in huis. Wat een feest!

Eventjes voordat de corona-crisis losbarstte, kwamen de monteurs van Tieleman Keukens bij ons langs om onze spiksplinternieuwe keuken te plaatsen. (vandaar dat we nog nietsvermoedend handen schudden in de video). 

Bekijk vlog #3 | Daar is onze keuken

In de volgende vlog gaan we de keuken inwijden. We geven een rondleiding en maken ons eerste videorecept in de nieuwe keuken.
We hebben intussen wel al lekker gekookt in de keuken. Het allereerste dat we maakten? Zoete aardappel en broccoli uit de oven met een rode bieten-feta salade. En een glaasje rode wijn om het te vieren. En de dag erna? Koekjes met Ella!

met papa koekjes bakken

Bekijk hier deel #2: We hebben een keuken gekocht!
Bekijk hier deel #1: Wordt dit onze nieuwe keuken?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Tieleman Keukens. Onze nieuwe keuken hebben we gewoon zelf gekocht, maar voor dit artikel krijgen we wel een vergoeding. Alles wat we schrijven op onze website is onze mening. Bekijk onze disclaimer voor meer informatie.