En dan nu de topping voor op het heerlijke zelf gemaakte yoghurtbrood. Eigenlijk gewoon een klassieker. Zalm en kruidenkaas. Maar nog lekkerder door het friszure yoghurtbrood waarop je het serveert. Gegarandeerd succes!

Hier vind je het recept voor het maken van het yoghurtbrood.

Bij dit recept geen uitgebreid verhaal of praatje over voedingsstoffen. Ik heb wat weinig tijd vandaag. We gaan keuken-shoppen! En dit yoghurtbrood met kruidenkaas en gerookte zalm is een heel simpel recept. Ik heb wel een aantal smakelijke beelden gemaakt :-) en gesmuld van deze heerlijke lunch!

Yoghurtbrood met kruidenkaas en gerookte zalm

5 min
5 min
Toevoegen aan ‘Mijn Recepten’
Dit recept is voor: 4 porties

Dit heb je nodig

  • 4 yoghurtbroden
  • 4 el kruidenkaas
  • 200 gr gerookte zalm
  • 2 el kappertjes
  • 4 takjes verse dille
  • 1 snufje grove peper
  • 1/2 rode ui

Zo maak je het

  • Besmeer de yoghurtbroden met een laagje kruidenkaas
  • Verdeel de gerookte zalm erover
  • Snijd de ui in dunne halve ringen en verdeel over de zalm
  • Strooi de kappertjes erover
  • Verdeel de verse dille over de broden
Print dit recept
Recept: lunch
Keuken: Nederlands
Trefwoord: Gerookte zalm, Kruidenkaas, Yoghurtbrood
Porties: 4
Door: Sven