Een smoothie met mango, speciaal voor Pasen :-)

Organiseer je een paasbrunch en wil je eens iets anders serveren dan een glaasje verse jus d’orange? Maak dan deze heerlijk zoete gele paas smoothie! Deze mango smoothie is helder geel van kleur en staat prachtig op de paastafel tijdens een gezellige paasbrunch. Wat gaat er in: mango, sinaasappel, banaan, yoghurt en een klein stukje verse gember. Het resultaat is een heerlijk zoete en romige smoothie die er ook nog eens heel leuk uitziet. Serveer hem met gele rietjes en in feestelijke glazen :-) Deze paas smoothie is ook lekker als dessert, als je bijvoorbeeld gaat gourmetten in plaats van brunchen.

Behalve dat deze smoothie met mango erg lekker is, is ie ook erg voedzaam. Door de verschillende soorten fruit bevat deze gele smoothie veel vitamines en mineralen die je lichaam voeden. Daarnaast bevat het veel vezels die de darmfunctie stimuleren en ondersteunen. Dit recept is goed voor 2 grote glazen, voor een paasbrunch kan je er 4 kleinere glazen mee vullen. Anders zit je zo snel vol! ;-)

Paas smoothie met mango

10 min
10 min
Toevoegen aan 'Mijn Recepten'
Dit recept is voor: 2 porties

Dit heb je nodig

  • 1 Mango
  • 4 Perssinaasappels
  • 1 Banaan
  • 5 gr gember - vers
  • 200 ml Yoghurt - volle

Zo maak je het

  • Pers de sinaasappels uit en giet het sap in de blender
  • Schil de mango en snij het vruchtvlees van de pit, stop in de blender
  • Pel de banaan en schil de gember, stop ook in de blender
  • Giet de yoghurt erbij en blend totdat je smoothie egaal geel is
Print dit recept
Recept: Smoothie
Keuken: Hollands
Porties: 2
Door: Jennifer