Dit recept van biefreepjes in champignonsaus is heerlijk! Een echte aanrader voor wie van volle smaken houdt. Combineer het met een van onze lekkere salades en je zet binnen een half uur een voedzaam en vullend recept op tafel waar iedereen van zal smullen!

Biefreepjes in champignonsaus

25 min
25 min
Toevoegen aan 'Mijn Recepten'
Dit recept is voor: 2 porties

Dit heb je nodig

  • 250 gr Biefstuk - ongeveer 125 gram per persoon
  • 250 gr Champignons
  • 2 Uien
  • 200 ml Slagroom
  • Peper en zout - naar smaak

Zo maak je het

  • Snijd de champignons in plakjes en de uien in grove stukken
  • Verwarm olie of roomboter in een koekenpan en bak de champignons en ui in 10 minuten licht bruin
  • Snijd ondertussen de biefstuk in reepjes van 1 cm breed
  • Voeg na 10 minuten de slagroom, peper en zout toe en laat 5 minuten zachtes pruttelen
  • Voeg de gesneden biefreepjes toe en verwarm op hoog vuur ongeveer 2-4 minuten (2 minuten voor rood, 4 minuten voor doorbakken)
  • Serveer met wat versgemalen peper en koriander
Print dit recept
Recept: Hoofdgerecht
Keuken: Hollands
Porties: 2
Door: Sven