Roerei maken is eigenlijk een kwestie van de eieren klutsen, al roerend bakken en heerlijke ingrediënten toevoegen, bij dit voedzame roerei recept zijn dat tomaat, mozzarella, rauwe ham en Italiaanse kruiden. Heb je geen mozzarella in huis, maar wel feta of cottage cheese? Gewoon uitproberen! Je kunt dit recept als basis zien waarmee je eindeloos kan variëren.

Roerei met tomaat, mozzarella en rauwe ham

10 min
10 min
Toevoegen aan 'Mijn Recepten'
Dit recept is voor: 2 porties

Dit heb je nodig

  • 2 Eieren
  • 2 Tomaten
  • 125 gr Mozzarella
  • 2 plakken Rauwe ham
  • Roomboter - om in te bakken
  • Peper en Zout - naar smaak
  • 1 tl Italiaanse kruiden

Zo maak je het

  • Kluts de eieren
  • Snijd de tomaten en mozzarella in kleine stukjes
  • Bak het eimengsel in een koekepan met een beetje roomboter en roer continu, zodat je kleine stukjes ei krijgt
  • Bak ondertussen kort de plakjes ham en leg ze op twee bordjes
  • Voeg de tomaat, Italiaanse kruiden en wat peper en zout bij het ei
  • Bak als laatst de stukjes mozzarella even mee
  • Verdeel de roerei over de twee plakjes rauwe ham
Print dit recept
Recept: lunch
Keuken: Koolhydraatarm
Porties: 2
Door: Jennifer