Wauw, wat een jaar! 2019 stond in het teken van onze grote verbouwing, ons saladeboek dat in een nieuw jasje werd gestoken (50x lunchen zonder brood) en het begin van de zoektocht naar een nieuwe keuken. Maar vooral was het een jaar boordevol voedzame en snelle recepten. Wat zijn we blij dat jullie ook in 2019 best wel vaak bij ons op bezoek zijn geweest voor gezonde recepten!

Gemiddeld mochten we iedere maand een half miljoen bezoekers verwelkomen en werden per maand meer dan een miljoen pagina’s bekeken. Ik blijf het bizar en fantastisch tegelijk vinden. Wat is het leuk om jullie te mogen inspireren met gezonde en vooral makkelijke, toegankelijke recepten. Ik kijk uit naar een mooi 2020 bomvol heerlijk recepten. Die we gaan bereiden in een nieuwe keuken!!!

Zelf gezond en makkelijk koken? Foodpost!

Heb jij je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Je kunt zelf kiezen of je een keer per week foodpost wil ontvangen, of eentje bij ieder nieuw recept. We publiceren ongeveer 3 nieuwe recepten per week. Dus je krijgt dan maximaal 3 mailtjes. Alle recepten zijn gezond en natuurlijk lekker makkelijk om zelf te maken. Geen poespas. Gewoon gezond en lekker!

Yes, ik wil foodpost ontvangen

25x Voedzaam & Snel | De populairste recepten van 2019

Voor deze blog ben ik in Google Analytics gedoken. Ik heb gekeken welke recepten het meest zijn bezocht in 2019. En wat blijkt: jullie houden van overzichten, van klassiekers en van lekker eenvoudig. Dat snap ik helemaal! Voor 2020 zet ik dan ook alvast wat verzamel ideetjes klaar.

Een paar leuke feitjes sinds Voedzaam & Snel bestaat. De gevulde courgette met gehakt en paprika (nr 4.) is in totaal 620.149 keer bekeken. De 7 groene smoothie recepten (nr. 7) zijn 811.049 keer bekeken. De spruitjes uit de oven (nr. 3) zijn 579.110 keer bekeken. Ik ben zo benieuwd hoe vaak deze recepten door jullie zijn gekookt!

Het meest aantal pagina’s ooit werden er bekeken op 23 december 2019. Namelijk: 60.061. Dat is dus het aantal pagina’s dat op 1 dag (!) is bekeken. Dat ons record zo recent is, geeft voor mij aan dat we vooral lekker door moeten gaan.

De 25 populairste recepten in 2019

1. 7x gezonde ontbijtrecepten
2. Zelf pesto maken
3. Spruitjes uit de oven met kaas
4. Gevulde courgette met gehakt en paprika
5. Courgette spaghetti recept
6. 25x party snacks
7. 7x groene smoothie recepten
8. Simpele tonijnsalade
9. Zalm uit de oven met groenten
10. Gegrilde groente uit de oven
11. Snel eenpansgerecht met kip en groente
12. Gegrilde pompoen uit de oven met tijm en verse knoflook
13. Lasagne van courgette
14. Havermoutmuffins met appel en kaneel | ontbijtmuffins
15. Avocado salade
16. Amerikaanse coleslaw maken
17. Groene smoothie van spinazie en banaan
18. Pastinaaksoep
19. Lasagne van pompoen en courgette | vegetarische ovenschotel
20. Zalmsalade zelf maken voor op brood of toast
21. Zelf hummus maken | recept
22. Gezonde pizzabodem maken | koolhydraatarm
23. Rode bieten salade
24. Gevulde paprika met gehakt
25. 3x zoete aardappelpuree